iOS 12 do të jetë i disponueshëm edhe për iPhone 5s!

MacGeneration duke analizuar një log të WebKit, ka zbuluar disa të dhëna që i referohen iOS 12 që me sa duket do të mbështesë edhe modelin e “vjetër” iPhone 5s. Në të kaluarën Apple ka mbështetur për pesë vjet iPhone 4s (iOS 9) dhe iPhone 5 (iOS 10). Fakti që iOS 12 do të mbështesë edhe iPhone 5s është një surprizë.

Dhe duke qenë se iOS 12 do të përqëndrohet kryesisht tek optimizimi i performancave, pikërisht një pajisje si iPhone 5s mund të përfitojë ndjeshëm nga ky version. Gjithashtu, macOS 10.14 mund të mbështesë funksionin dark mode që ndryshon krejtësisht pamjen grafike të sistemit.

Lër një përgjigje

Ju lutem shkruani komentin tuaj
Ju lutem shkruani emrin këtu