Marketing

Teknologji.al është faqja më e madhe shqiptare e dedikuar teknologjisë , dhe vizitohet vazhdimisht nga mijëra përdorues shqiptarë në mbarë botën. Teknologji.al është bërë menjëherë një pikë referimi për të gjithë komunitetin shqiptar të apasionuar pas teknologjisë

Ofrojmë hapësirë publicitare për të gjithë ato që janë të interesuar të reklamojnë aktivitetin ose produktet e tyre. Për më shumë informacion ju ftojmë të na kontaktoni, Teknologji.al.ads@gmail.com për çdo kërkesë apo propozim që keni. Më poshtë keni edhe një listë të bannera që ofrojmë aktualisht.

Ja formatet publicitare që ofrojmë:
1. Header (468 x 60 pixel) në header djathtas, gjithnjë në dukje.
2. Rectangel 1 (300 x 250 pixel) në sidebarin djathtas, direkt poshtë header.
3. Banner (300 x 110 pixel) në qëndër ose në fund të sidebarit djathtas.
4. Squares (125 x 125 pixel) në mes të sidebarit djathtas

AppAdvertising

Ky është shërbimi më i ri i teknologji.al për të gjithë zhvilluesit që dëshirojnë të promovojnë aplikacionin e tyre në faqen tonë. Kjo është zgjedhja më e mirë për të fituar popullaritet dhe për të rritur numrin e shkarkimeve nga App Store.

Javore 15 euro
1 javë
Publiciteti juaj do të shfaqet në faqen tonë për një javë.

Mujore 30 euro
1 muaj
Publiciteti juaj do të shfaqet në faqen tonë për një muaj.

Artikull i sponsorizuar 60 euro
1 muaj banner + Artikull të detajuar
Publiciteti juaj do të shfaqet në faqen tonë për një muaj,
plus do të publikojmë një artikull të detajuar për aplikacionin tuaj.