Kompletimi i detajuar i motorit të Dodge Challenger (Video)

Është një prej motorëve më të mëdhenj, të vendosur në ndonjë veturë komerciale

Dodge Challenger Demon ka një fuqi të madhe, ndërsa lëvizë me shumë lehtësi dhe shkathtësi, transmeton Telegrafi.Derisa e kemi parë nga afër dhe në lëvizje, shumë pak është kushtuar rëndësi motorit që ka brenda, i cili është një prej më të mëdhenjve, që është vendosur brenda një veture komerciale.

Kompania Hagerty, e specializuar në sigurimin e veturave klasike, e ka realizuar një filmin, ku tregon kompletimin e detajuar të këtij motori.

Gjithçka fillon me konstruktit kryesor, në të cilin në mënyrë manuale, vendosen edhe elementet e shumta.

/Telegrafi/