Contact phone number:

Contact email:

1 vende në "Parqe Kombetare"

  1. Filtro nga:
  2. ndaj sipas Vlerësimeve / Të fundit
  • Parku Kombëtar Lugina e Valbonës

    Parku Kombëtar “Lugina e Valbonës” ka një sipërfaqe prej 8000 ha dhe konsiderohet si mrekullia e Alpeve Shqiptare. Ndodhet 25–30…