Sensorët 3D të iPhone 8

Apple ka vendosur që me iPhonen e tij të ri të vendosë një serisor 3D i cili do të shërbejë për të lëvizur foto, faqe informacion etj. Gjithashtu do të përfshijë ekrane OLED 5.8 inch. Por lajmi i keq është që iPhone do të rrisë çmimin si pasojë e këtyre investime në këto teknologji që Apple ka vendosur të paraqesë në iPhone 8. Për fat të keq modeli standart ka një ekran 4.7 inch kurse ai që del në Shtator të këtij viti do të ketë një ekran prej 5.5 inch. iPhone 8 supozohet të jetë i gjatë dhe me teknologji më të avancuar të Apple që është përfshirë ndonjëherë në një iPhone.