Konfirmohen specifikat e OnePlus 6

Në një postim në forum me titull “Ndjekja jonë e shpejtësisë pa ngarkesë”, CEO i OnePlus-it Pete Lau ka konfirmuar disa specifikat kryesore për telefonin e ardhshëm të kompanisë.
OnePlus 6 do të ketë një procesor Snapdragon 845, siç do të prisni nga një telefon Android me karakteristika të larta në 2018, së bashku me deri në 8GB RAM dhe 256GB hapësirë ruajtëse.

Këto specifika janë përfolur më parë, dhe nuk do të ishte shumë befasuese në çdo rast. Njësia OnePlus 5T ka shkuar vetëm në 128GB. Është e vetmja që është në dispozicion për të paktën disa javë.

OnePlus 6 mund të jetë ende disa muaj larg, por mes njoftimit të Lau dhe zbulimit përfundimtar të ekranit të telefonit, mund të prisni që më shumë informata të dalin përpara nisjes zyrtare.