E konfirmuar: OnePlus vjen me 5 gjatë verës

OnePlus ka lëshuar një foto ngacmuese për telefonin e saj të ardhshëm. Kompania ka postuar një imazh në rrjetin social kinez Weibo që konfirmon dy gjëra që diheshin tashmë: data e lëshimit dhe emri i pajisjes.Ky postim thotë “Hello 5” dhe konfirmon se telefoni i mençur do të quhet OnePlus 5 dhe jo OnePlus 4. Kompania ka vendosur të kapërcejë numrin katër, pasi konsiderohet të jetë i pafat në Kinë për shkak të lidhjes së këtij numri me vdekjen.

Bashkë me fotografinë, OnePlus gjithashtu shkroi “Hey Summer! Give me five! “, që konfirmon se telefoni i ardhshëm i kompanisë kineze do të zbulohet në muajt e verës.

Aktualisht nuk ka fjalë për saktësisht kur kjo mund të ndodhë, por pritet që OnePlus 5 do të shohë dritën e ditës në fund të qershorit ose diku në korrik.