Microsoft lanson tabletin e ri Surface Pro (Video)

Microsoft ka njoftuar tabletin e tyre të fundit në Windows, Microsoft Surface Pro, dhe tani kemi të gjitha detajet për këtë pajisje të re.Microsoft Surface Pro i ri përmban një përzgjedhje të procesorëve Intel Core që përfshijnë Intel Core m3, Intel Core i5 dhe Intel Core i7.

“Surface Pro i ri është ridizajnuar nga brenda për t’i dhënë njerëzve më shumë performancë dhe 50 për qind më shumë jetëgjatësi të baterisë sesa Surface Pro 4. Çdo gjë ka qenë e efektshme dhe e rafinuar – nga skajet më të buta dhe të rrumbullakëta në kamera të ndërtuara për të mos u vërejtur. Surface Pro i ri është më i lehtë sesa çanta ku do të bartet dhe paketon fuqinë e një procesori Intel® Core ™ të brezit të 7-të në një dizajn të ri” – thuhet në deklaratën e kompanisë.

Pajisja gjithashtu vjen me një ekran PixelSense 12.34 inç dhe një zgjedhje prej 4GB deri në 16GB RAM, një zgjedhje të opsionit të ruajtjes deri në 1TB SSD, plus një tastierë të shkëputur.

Çmimet për Surface të ri startojnë në $ 799 për modelin Intel Core m3 dhe versioni i lartë i Intel Core i7 me 16GB RAM dhe 1TB të magazinimit do t’ju kushtojë $ 2,699.