iPadi i ri i 2017

Përfaqësuesit e Apple kanë thënë që do të shqaqin një iPad tjetër i cili do të vazhdojë me seri të tjera të quajtura iPad Pro.Në këto iPad-e Apple do të përfshijë një laps tjetër i cili do të ngjasojë me atë të 2016. Si fillim ky laps sëbashku me iPadet e rinj do të dalin në treg këtë muaj.Ky iPad përveçse do të jetë i hollë do të ketë edhe një ekran të madh prej 12.9 inch.Përveç iPadit Pro Apple do të nxjerrë në treg edhe një iPad Pro Mini.Dhe do të jetë i ngjashëm me një iPad Air.