Ora e Apple po merr pamje sportive

Me orën e re që do të prezantojë së shpejti, Apple ka vendosur të bëjë disa ndryshime.Me modelin e ri Apple ka vendosur të bashkpunojë me Nike dhe të krijojë një orë sportive. Kjo orë ka shumë opsione të tjera përveç atzre Smart.Tani ora ka disa nga pisjet më të fundit të matjes së kalorive dhe kontrollit mjeksor.Me një dizajn modern Apple me këtë orë ia kalon çdo kompanie tjetër.