3 programe që mund të hakojnë çdo faqe WEB-i

Ekzistojnë programe në internet që mund të zhdukin çdo faqe interneti përveç atyre shtetërore.Këto programe ose mund të përhapin një virus në kompjuterin tuaj ose t’ju lejojnë të shkatërroni çdo faqe interneti që ndodhet në internet përveç faqeve që janë të sihuruara nga Google apo kanë përmbajtje shtetërore.Në listën e mëposhtme janë 3 programet më të fuqishme që do ju lejonë të zhdukni çdo faqe të pambrojtur nga interneti.

LOIC (https://sourceforge.net/projects/loic/files/latest/download) Në vend të parë kemi LOIC. LOIC është një hack tool shumë i njohur i krijuar nga një grup i panjohur hakerash që sulmuan shumë faqe të vogla që nuk kishin mbrojtje nga Google. Megjithëse sot është shumë e vështirë të gjesh një faqe interneti që nuk është e mbrojtur dhe nëse gaboni mund t’ju kushtojë shtrenjtë , sepse për doruesi i faqes mund t’ju gjejë IP-n dhe mund t’ju gjurmojë vendodhjen.
XOIC (https://xoicdoser.wordpress.com) Në vënd të dytë kemi XOIC i cili ka të njëjtin shërbim për ky është një program i ndërtuar nga një grup hakerash i quajtur Anonymous.

HULK (http://m14hackersworld.blogspot.al/2012/09/download-hulk-web-server-dos-tool.html) HULK është programi më i rrezikshëm që është krijuar ndonjëherë. Në linkun e mësipërm ti mund ta shkarkosh por duhet të kesh kujdes kjo mund të shkaktojë që një virus shumë i rrezikshëm të shkarkohet në kompjuterin apo celularin tuaj dhe të shkaktojë dëme serioze.Për ata që janë kuriozë mund të klikojnë në linkun e mësipërm. Kur të hapet linku, në fund të faqes është një link tjetër që shkarkohet në formë ZIP. Kompjuteri juaj nuk do ta njohë këtë folder ZIP por folderi do të shfaqet në My Computer tek Download folder.

MOS HARRO KËTO PROGRAME JANË SHUMË TË RREZIKSHME!!!