Sapo jeni lidhur? Ja kur është koha të bëni seks

Kur është fjala për marrëdhënie seksuale me një partner të ri, të gjithë kanë një mendim.Pra, kur është koha më e mirë për të kryer marrëdhënie seksuale me dikë që sapo jeni lidhur dhe a do të ndikojë në marrëdhënien tuaj të ardhshme? Sipas intv.al këtu janë këshilla kryesore:

1. Nuk ka ‘kohë’ të duhur për të bërë seks
Në realitet, nuk ka ‘kohë’ të duhur për të bërë marrëdhënie seksuale me një partner të ri. Të gjithë janë të ndryshëm dhe të gjithë mbajnë veten me rregulla, por kjo mund të jetë edhe problematike. Secila lidhje ka veçantinë e saj.
2. Bëjeni atë për arsyet e duhura
Nuk ka asnjë garanci se seksi do të çojë në ndonjë gjë më shumë. Sipas intv.al bëjeni hapin tjetër kur të ndiheni gati dhe është një vendim që të dy e keni marrë së bashku.
3.Kur të ndiheni rehat
Le të jemi të sinqertë, seksi mund të jetë i mrekullueshëm, por edhe i vështirë gjithashtu! Marrëdhënia e parë me një partner të ri është një territor shumë i ndërlikuar, sepse ju jeni ende duke u njohur me njëri-tjetrin.Nëse mendoni se mund të ndiheni rehat me njëri-tjetrin, ndoshta ka ardhur koha të shkoni.
4. Kur krijoni besim ndaj partnerit
Besimi është një ndër gjërat më të rëndësishme në një lidhje. Pasi ta keni krijuar atë, mund të flini së bashku, pa pasur frikën e kritikave, apo kërcënimeve.