Snapchat planifikon testimin e reklamave që nuk mund të anashkalohen

Por përdoruesit e Snapchat mund të kenë më shumë reklama në proces – dhe së shpejti ato reklama nuk do të mund të anashkalohen.Në kërkim për të arritur sa më shumë fitime, kompania mëmë e Snapchat, Snap Inc. po kërkon më shumë mënyra për të gjeneruar të ardhura, ndërkohë që parandalon përdoruesit të largohen për në platforma të tjera.

Por përdoruesit e Snapchat mund të kenë më shumë reklama në proces – dhe së shpejti ato reklama nuk do të mund të anashkalohen.

Snapchat do të fillojë testimin e një reklame të quajtur “Reklamat” njoftoi Digiday të mërkurën. Testimi, i planifikuar të fillojë në mes të muajit të ardhshëm dhe të cilin kompania e konfirmoi, do të shfaqet në disa shfaqje, por jo në tregime personale ose në seksionin e lajmeve Discover.

Njerëzit e njohur me testimin thanë për publikimin se masa është një përpjekje për të parë se sa përdorues të reklamave do të tolerojnë.

Reklamat pritet të përbëhen nga reklama me cilësi të lartë nga kompanitë kryesore dhe me sa duket bashkangjitur me një çmim të fuqishëm.

Por ky ka qenë një vit i vështirë për Snap, pasi pati reagime të ashpra për ridizenjimin e saj të fundit të Snapchat, mospranime nga të famshëm me influencë dhe raunde të shumta të pushimeve nga puna.

Kompania së shpejti do të duhet të shtojë një keqardhje të përgjithshme për reklamat e detyrueshme në atë listë, duke u varur nga mënyra e hartimit dhe publikimit të platformës së saj të Commercials. /PCWorld Albanian