Nëse ka këto aplikacione në celular, partneri po ju tradhton (Foto)

Shumë njerëz thonë se kanë një marrëdhënie të shëndetshme me partnerin e tyre, se ka dashuri dhe besim mes tyre. Gjithashtu, thonë se partneri nuk do i tradhtonte kurrë.

Por, studime të ndryshme kanë treguar se njerëzit tradhtojnë dhe gjithçka është bërë më e lehtë me teknologjinë.

Për këtë arsye, po radhisim më poshtë aplikacionet e celularit që përdoren për tradhtinë ndaj partnerëve.

1. Nosy Trapp – Vendos një ekran të rremë iPhone në celular dhe u bën foto atyre që kanë në dorë celularin

2. Tiger Texts – Aplikacion që zhduk mesazhet, gjë që i shkon për shtat partnerit që tradhton

3. Slydial – Aplikacion që të çon direkt në mesazhin zanor të numrit që kërkoni të kontaktoni

4. Private Photo Vault – Ju lejon që të krijoni album fotosh dhe ta kyçni atë

5. Fox Private Message – Aplikacion që nuk ka as ikonë në celular. Askush nuk e hap dot përveç pronarit të celularit