LG G7 ThinQ mund të lançohet në Maj dhe pritet të ketë një buton AI

LG prezantoi karakteristikat e AI në V30S ThinQ në Shkurt, dhe duket se G7 do të jetë një vazhdimësi e tij dhe të jetë telefoni i dytë që do të përdorë emrin ThinQ.Gjatë muajit Shkurt, ne krijuam idenë tonë të parë të telefonit të ardhshëm LG G7, më i fundit në serinë G – përmes fotove dhe specifikimeve të zbuluara.

Sot, u zbuluan më shumë specifikime dhe foto të telefonit të ri. Dhe më e rëndësishmja, ajo që bie në sy është një buton në anë që mendohet se mund të jetë i dedikuar për funksion LG AI.

Samsung filloi trendin e përfshirjes së një butoni të dedikuar për ndihmësin e tij të mençur Bixby, i cili ndryshe është quajtur edhe si mburoja strukturore.

Tani ky informacion zbulon se LG mund të ndjekë shembullin me butonin e vet në të majtë të tij me telefonin e ri të LG G7 ThinQ, përveçse ka gjasa për tiparin e kamerës me AI të kompanisë dhe jo për një klon Bixby.

LG prezantoi karakteristikat e AI në V30S ThinQ në Shkurt, dhe duket se G7 do të jetë një vazhdimësi e tij dhe të jetë telefoni i dytë që do të përdorë emrin ThinQ.

Burimet gjithashtu tregojnë se telefoni mund të ketë një ekran prej 6.1 inç dhe do të jetë pothuajse pa kornizë, dhe sikurse edhe modelet e tjera të Android, ai do të ketë një nivel. Në të djathtë të telefonit ndodhet butoni i energjisë