Kjo është e ardhmja e dizajnit material në Android

Dizajni Material i Google do të rifreskohet së shpejti dhe një imazh i publikuar nga Ars Technica zbulon pamjen e re.

Diferenca më e madhe e treguar nga videoja është dizajni i bardhë me drejtkëndësha me skaje të harkuara.

Ende ka shumë punë për tu bërë.oogle Photos ngjan së shumti me aplikacionin Instagram falë dizajnit minimalist me shumë hapësira të bardha.

Gmail humbet baneri e kuq.

Për më tepër ju ftojm të shikoni videon e publikuar nga Winfuture.de për të ardhmen e Dizajnit Material në Android. /PCWorld Albanian

https://videos.winfuture.de/19390.mp4