Instagram, tashmë mund të dërgoni anketa edhe në mesazhe direkte

Funksioni në fjalë është i disponuehsëm tek historitë e Instagram që nga muaji Tetor i vitit të kaluar.Duke filluar nga dita e sotme, përdoruesit mund të dërgojnë aketa drejtpërdrejtë në mesazhe direkte në Instagram.

E gjitha funksionon njëlloj si me historitë por tani keni opsionin tua dërgoni një numri të caktuar përdoruesish.

Të gjithë ata që janë pjesë e grupit mund të shohin anketën dhe të votojnë në kohë reale.


Funksioni në fjalë është i disponuehsëm tek historitë e Instagram që nga muaji Tetor i vitit të kaluar.

Rrjeti social po bën gjithcka në mënyrë që të rrisë angazhimin në platformë.

Si çdo përditësim i ri, aktualisht po dërgohet tek një numër i kufizuar përdoruesish në Android dhe iOS. /PCWorld Albanian