Hakohet ‘Despacito’ dhe shumë këngë tjera në YouTube

Hiti ‘Despacito’, i cili ka pasur mbi pesë miliardë shikime në platformën ‘YouTube’, sapo është hakuar.

Përveç këtij hiti, edhe shumë artistë tjerë, këngët e të cilëve janë postuar nga Vevo, e kanë pësuar me fshirje të këngëve nga kjo platformë, duke përfshirë këngëtarët si Shakira, Selena Gomez, Drake dhe Taylor Swift, transmeton teknologji.al