Facebook Messenger përkthen bisedat në Spanjisht dhe Anglisht

FILE PHOTO: WhatsApp and Facebook messenger icons are seen on an iPhone in Manchester , Britain March 27, 2017. REUTERS/Phil Noble -/File Photo

Funksioni i përkthimit duhet të jetë i disponueshëm në SHBA dhe Meksikë dhe automatikisht njeh kur një mesazh nuk është në gjuhën e përdoruesit.Facebook Messenger tashmë mund të përkthejë mesazhe mes gjuhës Spanjolle dhe Angleze si pjesë e një funksioni të ri të përkthimi prezantuar në konferencën e zhvilluesve F8.

M Translations i bashkohen funksioneve të M Suggestions të cilët janë pjesë e Messenger në formën e replikave të shpejta, anketave dhe shpërndarjes së vendodhjes.

Funksioni i përkthimit duhet të jetë i disponueshëm në SHBA dhe Meksikë dhe automatikisht njeh kur një mesazh nuk është në gjuhën e përdoruesit.

Më pas boti M i Messenger do të shfaqet dhe ofron përkthimin e mesazhit.

Funksioni ka qenë i disponueshëm për transaksionet në Marketplace ndërsa tani për të gjitha bisedat standarde.

Aktualisht përkthimet funksionojnë vetëm për dy gjuhët e lartpërmendura ndërsa Facebook po punon për të shtuar gjuhë të reja.