Bitcoin “lufton” për të qëndruar mbi 10,000 dollarë

Me 15 janar, Bitcoin pati një vlerë prej 13,400 dollarë, e cila u pasua më pas me një rritje të shpejtë në 14.400 dollarë.
Viti 2018 nuk ka qenë fillim i mirë sa i përket çmimit të Botcoin. Vetëm gjatë shtatë ditëve të fundit, ne kemi parë disa ndryshme të shpejta të çmimeve të Bitcoin.

Me 15 janar, Bitcoin pati një vlerë prej 13,400 dollarë, e cila u pasua më pas me një rritje të shpejtë në 14.400 dollarë.

Por gjatë ditëve të fundit ky çmim mori një rënie të madhe deri në 9,600 dhe tani çmimi i Bitcoin mbetet në vlerë prej 12 mijë dollarë për shumicën e kohës.

Janë të paqarta luhatjet e shumta në çmimet e kësaj monedhe. Pas gjithë asaj kohë që qëndroi me mbi 19 mije dollarë, ndërsa tashmë kjo çmimi i kësaj valute ka marrë një kthesë tjetër për të keq. Që nga rënia e çmimit tregtarët e Bitcoin kanë shumë mendime negative mbi këtë./Insajderi.com