Shoferët shpëtojnë pa lëndime nga kjo përplasje e madhe (Video)

Gjatë një gare makinash në Indianapolis të Shteteve të Bashkuara, është bërë një përplasje mes veturave. Por, shoferët kanë shpëtuar pa lëndime.Duke pasë parasysh se aksidenti ishte i rëndë, fillimisht nuk është besuar se drejtuesit do të shpëtojnë. Ata mbijetuan fal konstruktit të fortë, megjithëse veturat janë dëmtuar në masë të madhe, transmeton Telegrafi. dilnin të gjallë.

Në videon e postuar më poshtë, mund të shihni se si ndodhi rrotullimi, si dhe pjesët që u shpërndanë nëpër pistë.