Rolls-Royce Phantom i ri, me grillin e njëjtë sikur modeli i parë (Video)

Përmes një videoje të shkurtër, Rolls-Royce ka bërë të ditur gjeneratën e tetë të Phantomit që lansohet më 27 korrik.Grilli është e vetmja që gjë e ngjashme me modelin e prodhuan më 1925, derisa pjesët tjera janë shumë më ndryshe, transmeton Telegrafi.

Madje, kjo makinë që vjen 13 vjet pas Phantom VII-shit, ka dallime të dukshme edhe me paraardhësen, por që ende nuk janë bërë të ditura. E tëra që dihet është se është punuar me materiale të lehta, do të ketë nivel të lartë luksi, si dhe shumë risi teknologjike.