Humbi kontrollin mbi Nissan GT-R, nuk ia doli të përshtat në rrugën me shumë kthesa (Video)

Në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara, ndodhet një rrugë me 318 kthesa, që vendasit e kanë quajtur Bishti i Dragoit.Ky shteg mbyllet në kohë të caktuar dhe aty bëhen gara amatore, nga shoferët e super-veturave, transmeton teknologji.al
Por, njëri prej tyre që po voziste Nissan GT-R, nuk i ka pasur aftësitë e duhura dhe ka humbur kontrollin, duke u përplasur për një pemë.

Megjithëse ka shpëtuar i pa lënduar, makina ka marrë dëmtime të konsiderueshme dhe vështire se mund të kthehet në gjendjen e mëparshme.