Gara e shpejtësisë mes Mercedes-AMG të ri dhe Cadillac CTS-V (Video)

Në krahasim me Mercedesin e sofistikuar, ky Cadillas ngjanë si makinat e kohërave të vjetra, por nëse matin shpejtësinë janë shumë të përafërt.

Sikur të gjitha makinat gjermane edhe modeli AMG E63 S, që është lansuar zyrtarisht më 2018, është punuar me kujdes, ndërsa në të janë aplikuar risitë e fundit teknoloke, transmeton Telegrafi.Në anën tjetër, CTS-V i përket industrisë amerikane që njihet për fuqi të mëdha dhe strukturë të fortë, ndërsa arrin shpejtësi të lartë.

Megjithëse Mercedes-AMG i zë kthesat më lehtë, ndërsa dërgon fuqitë në të gjitha rrotat, në këtë garë ishte pothuajse i njëjtë me rivalin.

Videoja e postuar më poshtë, tregon rrugëtimin e tyre nëpër shtegun prej 3.8 kilometrash dhe rezultatin e pa pritshëm